mad & rejser

Velkommen til Bloggen. Her skriver jeg om restaurant besøg, rejser og mon ikke der indimellem kommer en god opskrift. Go' fornøjelse....

tirsdag den 15. november 2022

Restaurant Lieffroy Nyborg

›
  Restaurant Lieffroy Endelig lykkedes det for os at komme på Lieffroy. To gange har vi annuleret et booket besøg pga. corona, så det var me...
torsdag den 20. maj 2021

DET GLADE VANVID KØBENHAVN

›
I 2008 åbnede brødrene Koch restaurant i Århus med fast menu og fri vinbar under navnet Det Glade Vanvid . Menuen udskiftes seks til syv gan...
torsdag den 13. maj 2021

SEASIDE TOLDBODEN Seven kitchen & Bar

›
 Københavns nye gastrohus med syv stjernekokke og syv verdenshjørner.  Ejeren bag Toldboden Jesper Julian Møller er ide manden til street fo...
›
Start
Vis internetversion

Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Flemming Værn Jensen
Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.