Appetizer: råmarineret reje med æbler, karseskum og maltjord |
Ristet kammusling med blomkål og jomfruhummer koncentrat |
Hvide syltede asparges med sennep, raps, æggeblomme og kalvetatar |
Skovgris som ryg og kæbe med grillede grønne asparges, selleri og sprød svær |
Vesterhavsost, Tebstrup gedeost og Blå kornblomst med ribsgele, tomat marmelade og syltede sultana rosiner |
Rabarber med hvid chokolade og kardemomme |
Menuen kostede 933,00 kr. inclusiv vinmenu bestående af: til første ret Cotes du Rhone Blanc, Chateau Gigognan, dernæst et glas Pinot Gris fra Joshmeyer. Til hovedretten fik vi Bourgogne Pinot Noir 2010 fra Jean Fournier, Sherry cream dulce, Valdivia til osten og til desserten et glas Coteaux du Layon fra Domaine des Sablonettes i Loire. Maden var fantastisk god og veltilberedt, vinene fint afstemte til menuen og skænket i rigelige mængder. Betjeningen meget kompetent, gode pauser mellem retterne. Det er ikke normalt i dag hvor man mange steder kun har to timer ved bordet. Vi har før betalt mere end det dobbelte på Kong Hans, men vil helt klart anbefale to besøg hos Frederiks Have i stedet for et hos Kong Hans der virker som om de er kørt fast i gamle traditioner og tung mad.
Hele aftenen sneg sig, med velkomst Cremant, 5 retters menu, vinmenu, Pellegrino vand og kaffe op i 2216,00 kr. yderst rimeligt og alle pengene værd. Vi kommer gerne igen og giver vores allerbedste anbefaling til Frederiks Have, en af de bedre restaurant oplevelser i København
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletPrecise website you have! This web shop provides high-quality instant mamma lifts and otherwise accessories. We divorce ourselves from "made in China" mamma lifts but produce our products in cooperation with 3M.
SvarSlet