Fredag den 30/09 havde jeg allersidste arbejdsdag efter mere end 45 år i branchen. Jeg skal afholde ferie og diverse afspadsering indtil den 15/12, hvor jeg fylder 63 og går på efterløn. Kromann Reumert havde arrangeret en afskedsreception og det var meget overvældende så mange kollegaer, eks. kollegaer og leverandører der dukkede op for sige farvel. Bare at skrive om det giver mig en klump i halsen. Tak alle sammen....
Når man sådan stopper og starter på et nyt kapitel i sit liv, kan det ikke undgåes at der dukker en masse minder frem. Dem vil jeg prøve at fortælle lidt om her.
![]() |
Tournedos med gåseleverpostej og trøffel kr. 37,00 og helstegt oksemørbrad til kr. 40,00, det var tider. |
![]() |
Til Gastronomisk Landsstævne på Kokke og Tjenerskolen i Ålborg. Heldigvis gik det fint og jeg kom på det danske landshold for kokkeelever. |
![]() |
Det gik rigtig godt og var en stor oplevelse |
![]() |
Så godt at det skulle en tur i avisen. |
![]() |
Menuen, vi stod for starteren der var 3 slags caviar og så hovedretten rådyrfilet med selleri pure. |
![]() |
Sådan gik det..
|
![]() |
Menukortet fra MF Broen, logoet for Filmhøjskolen og så mit lille bidrag som med forfatter til Køkken som jeg skrev da jeg var faglærer på Århus Tekniske Skole. |
![]() |
Fuld fart i køkkenet |
![]() |
Køkkenchefen, humøret er højt. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar