Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

fredag den 8. maj 2015

KLUB BAGLOKALET Mennesker & Mad


Klub Baglokalet, Mennesker & Mad  
Baglokalet er både et spisested og en madskole. Baglokalet der ejes af John og William ligger i Fremad Amagers klubhus på Sundbyvestervej.
Baglokalet drives utraditionelt, så det fungerer både som en top professionel forretning og som madskole for 7 elever med bla. ADHD og Autisme. Hatten af for John og William samt deres kokke, de gør et super job. Alt der serveres laves fra bunden. Pølser, ketchup, brødet og de ristede løg til hot dogs, alt er hjemmelavet
Som spisested er der åbent mandag til torsdag fra kl. 16 - 22, plus søndage på kampdage fra kl. 10 - 14.
Der serveres hver dag dagens ret til 65 kr. det kan være lammefrikadeller, spidskål, dild, gedeost og kartofler med løvstikkesalsa
Ugens ret til 100 kr. Flank steak med luftig bearnaise, fritter og sprød salat
Ugens dessert til 40 kr.
Skolen i Baglokalet:
Baglokalet har i samarbejde med Erhvervsskolen af 2011 søsat et særligt tilrettelagt uddannelsesprojekt (STU) for udsatte unge mennesker mellem 16 og 25 år, der grundet psykiske og fysiske udfordringer, såsom ADHD og Autisme, ikke kan tage en ordinær uddannelse.
Formålet er at lede udsatte unge i retning af det ordinære uddannelsessystem og arbejdsmarked, samt at styrke de unges muligheder for at:
"føre et så selvstændigt liv som muligt med størst mulig grad af af selvforsørgelse"
De unge introduceres for en arbejdsmæssig hverdag i et professionelt køkken, og bliver støttet der hvor de er, socialt, fagligt og personligt.
Vi var til et fantastisk arrangement med Brisler, Bøffer & Barolo til den vanvittige pris på 300 kr.
Billederne herunder viser aftenens serveringer som var helt fantastiske, så det er bare med at komme en tur til Amager.

Chefen John Vinter Martinsen byder velkommen

Slider med stegte kalvebrisler, syltede rødløg, agurk og frisk kørvel.

Tomatsalat med øko tomater, friske, bagte og syltede...

Steak med bernaise skum lavet på brunet smør, drysset med estragon og løvstikke.

Til dagligt fungerer Baglokalet med venlig selvbetjening, man henter sin mad ved baren i køkkenet.

Desserten gøres klar til servering.

Bread and butter kage med pebernøddeis og bronzekørvel.

Når du er færdig med at spise, afleverer du servicen i opvasken.
Klub Baglokalet fungerer også som klublokale for Fremad Amager, så der er hygge rum til børnene.

Hold dig orienteret om Baglokalet på www.baglokalet.org og på deres Facebook her kan du se dagens menu, special arrangementer, lukketider mm.
Kan kun anbefale at man prøver det. Mixet af fantastisk mad, høflig selvbetjening og atmosfæren i "klubhuset" hvor små og store fodboldspillere kommer og får en sodavand, en øl, fritter osv. sammen med dem der sidder og spiser er noget helt unikt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar