Vi startede forsigtigt ud hjemme med lidt bobler og "leverpostej" til Dronningens nytårstale |
Østers Naturel, vinaigrette - citron, serveret med Champagne, Locret-Lachaud, A' Hautevillers, 1. cru Dejlig frisk starter |
Foie gras - terrin med brioche og kvædekompot, 2009 Riesling, Josmeyer, Alsace |
Pighvar og jomfruhummer, serveret med æble og skorzonerødder 2011 Chablis, Louis Jadot, Bourgogne Perfekt tilberedt fisk og en super karftig bisque, uhmm.. |
Filet de Bouef, oksemørbrad og trøfler med kastanier, grønkål, pommes Anna og portvinssauce 2008 Chateauneuf du Pape, Domaine Nalys Rhone Meget lækker tournedos og igen en superkraftig sauce |
Udvalg af oste med stikkelsbærkompot og Bornholmske kiks ledsaget af et dejligt glas portvin |
Chokoladefondant, passionsfrugt sorbet og Creme brûle'e |
Her er så Creme Brûle'en, desværre har vi spist lidt af den inden den blev fotograferet. Til desserterne drak vi Chateau Septy, Monbazillac Menuen afsluttedes med kafe og avec |
Som der forhåbentligt ses var det en fantastisk menu med fornuftige vine til. Aftenen startede kl. 18.30 hvor vi ankom til en flot pyntet restaurant. Serveringerne kom tilpas, man havde indtryk af at der var masser af tid til at hygge sig. De venlige og meget opmærksomme tjenere var bestemt rundhåndede med vinene, man sad ikke på noget tidspunkt med tomme glas. Efter kaffe og avec havde klokken passeret 23.00 og vi gik mætte og meget tilfredse hjem. Måske en ny nytårstradition er født......
Ingen kommentarer:
Send en kommentar