Nytårsaften på Cofoco.
Årets allersidste dag skal fejres med maner. Vi har i flere år haft en tradition med bobler og frisk sushi fra Sticks'n sushi. Sidste år skulle der ske noget nyt, så vi spiste hos Les Trois Cochons på Værnedamsvej og det var en rigtig god oplevelse. I år valgte vi så en anden af Cofocos restauranter, nemlig Cofoco i Abel Cathrinesgade.
Cofoco er kædens første restaurant og den der har dannet grundlaget for deres store succes med bla. 10 restauranter og 5 take aways. Kæden driver desuden et stort køkken i lufthavnen hvor der laves mad til frokostordninger og færdigretter til supermarkeder..... Plus en masse andet.....
Konceptet er enkelt, alle ankommer mellem kl. 18.00 og 18.30, der startes med et glas bobler og lidt snacks, så kommer der 2 flasker med vand på bordet, en med brus og en uden, friskbagt brød med dip og så er vi klar......
|
Vi tyvstartede hjemme med lidt bobler og østers sammen med Margrethe |
|
Sprøde violette kartoffelchips med dip af rygeost og dild drysset med aske |
|
Friskbagt koldhævet brød med rørt friskost |
|
Bagt torsk/ persillecreme vendt med grønkål/ tørret grønkål/ syltede stikkelsbær Chablis 2011, Louis Jadot |
|
Mild skaldyrssuppe/ petongle/ agurk/ hytteost/ persilleolie/ syltede sagogryn Chablis 2011, Louis Jadot |
|
Så kom skaldyrssuppen i |
|
Stegt jomfruhummerhale/ blomkålscrudite/ hummer-vaniljesauce/ syltede asier/ ristede mandler 2010 Pouilly Fume, Loire |
|
Grillet okse/ syltede kantareller/ ægte sauce/ skorzonerrødder 2011 Barbera D'alba, Seraboella |
|
Passionsfrugtsorbet/ lun hvid chokoladeskum/ passionsmarmelade/ rålakrids/ brændt hvid chokolade |
|
Jordskokkeis/ mørk chokolade/ pralinekrumme/ karamelkiks/ toffee 2010 Montbazillac, Chateau Septy |
|
Espresso/ Bailey/ mandelkager
Jeg håber det kan ses på billederne at maden var lækker og innovativ. Vi sluttede omkring kl. 23.00 mætte og veltilfredse. Prisen for hele herligheden er rørende billig, 1000 kr. pr. person all inclusive..... |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar