no. 2 har plads til 100 spisende gæster indenfor og om sommeren er der 40 pladser på den overdækkede terrasse.
Køkkenet på no. 2
Køkkenet ledes af køkkenchef Nikolaj Køster der har det daglige ansvar. Partner og AOC - køkkenchef Søren Selin er overordnet ansvarlig for menuerne. Æstetik og smag går hånd i hånd i Søren Selins univers, derfor oplever man på no. 2 det visuelle udtryk og overraskende smagskombinationer fra AOC men i et mere enkelt udtryk. Køkkenet er kendetegnet ved kompromisløst at bruge de bedste råvarer der kan fåes i Danmark.
Menukoret består af mange "småretter" til priser fra 35,00 kr. og op til 155,00 kr. for Dansk oksemørbrad. no. 2 anbefaler at man bestiller 4 retter. Det er også muligt at få no. 2 menu bestående af 6 serveringer til 450,00 kr.
Vinene på no. 2
Indehaver Christian Alrø der både er kåret som Danmarks og Nordens bedste Sommelier er manden bag vinkortet. Vinkortet kommer rundt i hele verden og der lægges vægt på vine der er bæredygtigt og omhyggeligt produceret. Der er focus på at vinene matcher menukortets retter og der tilbydes et udvalg af vine på glas. Vinmenu 4 glas koster 300,00 kr. Vinmenu 5 glas koster 395,00 kr.
Baren på no. 2
Baren ledes af mixolog Sune Urth. I cocktailbaren er der fokus på lokale råvarer hvilket giver et meget spændende udvalg af drinks.
Selleriravioli med rygeost, hørfrø og løgstøv. Marineret letsyrlig knoldselleri med fyld af rørt rygeost. Uhmm.. |
Letsaltet og røget Rødding med jordskok pure, sprøde jordskok chips, æble og brøndkarse. Vin: 2012 Riesling, Ruppertsberg Bassermann-Jordan, Pfalz Tyskland |
Stegt Vesterhavstorsk med violette gulerødder, gulerodspure og brunet smør. Vin: 2013 Chardonnay, Hemmel am Varde Valley Hamilton Russel Vineyards, Syd Afrika |
Dansk oksemørbrad med saltbagt rødbede, "syltet Rødbede", rødbede gele, persille og røget marv. Vin: 2012 Petalos del Bierzo, Descendientes de J. Palacios, Bierzo Spanien |
Havtorn, hyben og saltet karamel. Havtorn sorbet, hvid chokolade mousse med saltet karamel og drys af tørrede hyben. Vin: 2012 Chateau Piada, Barsac-Sauternes, Bordeaux Frankrig |
No 2's egen kaffelikør og hvid chokoladecreme |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar