Når nogen siger Barcelona og Spanien er noget af det første jeg tænker på, sol, strand, hyggelig by ved stranden og så TAPAS. Det virker som om at spanierne spiser tapas døgnet rundt. Ikke sådan nogle tapas som vi kender her i landet med masser af pynt og forskellige dressinger på, her er det den ægte vare, simpelt og godt. Nogle gange næsten for simpelt for en dansker. Det kan være en tør skive brød med lidt skinke, et par muslinger fra dåse uden mayonnaise eller nogen anden form for tilbehør.
Vi har fået et par skiver pølse, 3 små boquerones med en grøn oliven, Manchego ost skåret i skiver med lidt olivenolie over osv..
Denne gang har vi opsøgt nogle steder som serverer Tapas på en anden mere moderne måde. Det er fusions mad med inspiration fra bla. de arabiske lande og det asiatiske køkken. Herunder kan I se lidt af det vi spiste os igennem og der er rigtig gode ting imellem.
LA BELLVITJA BRINDISA, Hospital No 38, 08001 Barcelona
|
Aftensmad første aften hvor vi ankom ret sent. Croquetter med skinke, Calamares med kartofler og slider med oksekød. |
CAN ROS, Almirall Airada 7 Barcelona
|
På plads i baren. |
Absolut favorit øl Moritz sammen med lidt frokost snacks. Moritz sælges også som fadøl i Le Petit i Torvehallerne i København! |
Tarte Tatin og Tira Misu. |
LOS CARACOLES, Carrer dels escudellers 14, Barcelona
|
LA PUNTUAL, Montcada, 22 - 08003 El Born, Barcelona
|
La Puntual tidligt om formiddagen, senere var der propfyldt. |
Vi blev faktisk lokket ind af et godt tilbud på Peter Sissecks PSI til 6,5 Euro pr. glas. Nu kan man jo ikke bare drikke vin til frokost, så vi supplerede med lidt spanske oste og skinke. |
VIANA, Carrer del Vidre 7 18002 Barcelona
|
Her skal der bestilles bord. Viana er kendt for deres versioner af asiatisk inspirerede tapas. Her er det en lille starter. |
Tuntatar med avocado og æbler, indbagte gambas rejer med sweet chili, Carpaccio af Iberia gris med urter og Provelone ost, Patatas Bravas Viana style. |
La Torrija, kage lidt a'la æggeflan med engelsk creme og vanilje is, Frisk frugt med mango is og kokosskum. |
BAR ANDORRA, Carrer de Sant Pere Més Alt 74, Barcelona
|
BODEGA CALA DEL VERMUT, Carrer de les Magdalenes 6, Barcelona
|
ZIRYAB, Carrer del Asses 16, Barcelona
|
Øverst: dadler med bacon og Balsamico
|
CANETE, Carrer de la Unio´17, Barcelona
|
Øverst: Det klassiske tomatbrød og en rigtig dejlig hummersalat
|
Øverst: Kalvebrisler med rejer.
|
Øverst: Creme Brulee
|
BOBBY GIN, Carrer de Francisco Giner 47 Barcelona
|
PAPITU, Placa Sant Galdric - La Boquera Barcelona |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar