VeVe som står for vegetarisk verdenskøkken, er Kiin Kiin drengenes seneste skud på stammen i 2016, hvor de nåede at åbne 3 nye restauranter. Restauranten er smukt indrettet i et gammelt pakhus på Dampfærgevej på Østerbro og serverer som navnet antyder kun vegetarisk mad. Menuen består af 6 snacks, 6 retter for 600,00 kr. Hertil serveres vinmenu til 500,00 kr. eller alkohol fri til 400,00 kr. Menuen er selvfølgelig sæsonbestemt og meget innovativ. VeVe har allerede fået super anmeldelser, bla. 6 stjerner i Berlingske og White Guide kvitterer med "Mesterklasse". Seneste anmeldelse kommer fra Politiken der giver 5 hjerter. Der er 30 pladser i restauranten. Man starter i Loungen med drinks og superlækre snacks. Når man er igennem snacks serveringerne bliver man anvist sit bord. Herefter kommer de mest fantastiske, lækre og innovative grønsagsserveringer i en lind strøm. Det er så lækkert at man på intet tidspunkt spekulerer over at der hverken er fisk eller kød. Menuen parres med spændende vine.
Herunder vores menu fra december måned:
Brændt adventskrans. Små spiselige poser med peanuts. |
En slurk af Vesterhavet. Østersblad og saltvand. |
Løgskaller som chips og i tapioca. |
Salt soya marengs med cashewnød og wasabi creme. |
Nøddeboller med fyld af citrongræscreme. |
Maste kartofler, uhmmm.Syrlige løg og brun fond med kartoffelskum. |
Hjemmebagt valnøddebrød og baguette med smør og 6 slags olivenolie. |
Marokko salat med rosenblade og granatæble. Salaten er anrettet i en stålbøtte.Riesling Peter Lauer |
Salaten vendes ud på tallerkenen og tjeneren kommer den frosne mormordressing af lime og fløde på. |
Won ton med græskar, overhældt med en rød karrysauce på gulerødder, æble, tamarind, citrongræs og chili.Gewürztraminer Humbrecht |
Forkullet porre med beurre blanc på stjerneanis, appelsin og bergamotte.Chardonnay D`Arenberg |
Krydderbagt rødbede med tørrede sorte oliven, trancheres ved bordet og serveres med en helt fantastisk sauce på gedeost og solbær .med dadler og spansk eddikeGamay Beaujolais Gonzales |
Citron og krydderurter.Under frossen skal af Thiese yoghurt er der citronfromage og sorbet på thaibasilikum.Chenin Blanc Bablut |
Petit four 75,00 kr.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar