French Dining Week 2017. Konceptet går ud på, at fransk inspirerede restauranter tilbyder en 3 retters menu incl. et glas Cremant til 225 kr. Til forskel for Dining Week der kører i uge 7, er sommer menuerne lidt mere spændende. Her er der ikke så mange svinekæber og rodfrugter, men derimod gode sommerting som bla. asparges og rabarber.
I år valgte vi Restaurant L'Alsace i Ny Østergade, da deres menu var den der faldt mest i vores smag.
Restauranten der er grundlagt i 1978 af Franz Stockhammer, drives i dag datteren Josefine og køkkenchef Franck Dietrick der er rigtig "Elsässer". Menukortet er naturligt nok præget af det østrigske og især det franske køkken. Det er her de serverer Foie Gras i store mængder ligesom en af husets specialiteter er Choucroute alsacienne med syrnet kål, svinekød og pølser.
Herunder billeder af aftenens menu.
Restaurant L'Alsace i Ny Østergade, en dejlig fransk perle i indre by. |
Aftenens menu. |
Skål i Cremant. |
Salat med hvide asparges, pocheret æg og confiterede kyllinge kråser. |
Torsk med fennikel pure og fennikel crudite |
Panna cotta med rabarber og skyr is. |
På Restaurant L'Alsace drikker man selvfølgelig Alsace vin. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar