Cichetti på Nørrebrogade 56 indehaves af Nina Krysiza og Rikke Kolding Pedersen der begge har en fortid hos Famo, ligesom de har drevet Restaurant Spiseri og Pop sammen.
Cicchetti hedder anti pasti køkkenet i Venedig og det er netop hvad der serveres her. Alle retterne er i anti pasti størrelse, så man skal regne med en 5 - 6 stykker pr. person eller 10 til at dele.
Serveringen starter med at der kommer friskbagt brød og de mest lækre Grissini med masser af parmesanost samt en dejlig "græsset" olivenolie til at dyppe i. Derefter kommer de små retter i et passende tempo.
Herunder billeder af hvad vi spiste.:
Foccacia brød og grissini |
Kulmule med salsa rosso
45,00 kr.
|
Grillet foccaciabrød med aubergine og Scarmorza
35,00 kr.
|
Nye kartofler med Bottarga, tørret multerogn
45,00 kr.
|
Pulpo, kogte blæksprutter med cannellinibønner og bladselleri
65,00 kr.
|
Tatar med syltede italienske kantareller
70,00 kr.
|
Porchetta med salsa verde
65,00 kr.
|
Kaninragout på blød polenta
70,00 kr.
|
Figentærte med friske figner med mandellåg
65,00 kr.
|
Affogato, vaniljeis med varm espresso
45,00 kr.Køkkenet er delvis åbent og det er muligt at spise ved baren. |
Restauranten er meget moderne indrettet med flotte farver, smukke klinkegulve og så en væsentlig detalje som mange sparer på, lokalet er lyd dæmpet med akustikplader så man kan tale sammen..... |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar