I 2008 overtog arkitekt Frantz longhi rettighederne til den 175 år gamle Kähler Keramik som var gået konkurs. Longhi har på få år relanceret Kähler keramikken med stor succes. Senest har han kastet sig over restaurations verdenen. Først overtog han Nordisk Spisehus efter Malling & Schmidt. Den kører for fulde huse og med rigtig gode anmeldelser. Det må have givet blod på tanden, for hele M P Bruunsgade bærer præg af Kähler. Ud over Nordisk Spisehus er der også, Kählers spisesalon, Kähler Coffee & Food Station og så selvfølgelig en stor butik der sælger deres keramik.
Kähler Villa Dining på Grenåvej, også overtaget efter Malling & Schmidt da de løb ind i økonomiske problemer. Her var Torsten Schmidt køkkenchef indtil han fik jobbet som chef på Ruths Hotel i Skagen. Kähler Villa Dining har en fast menu, alle gæster kommer samtidig og maden bliver serveret, men vinen henter man selv fra en buffet. Også her er der fulde huse...
Sidste år åbnede Kähler så, midt i sæsonen restaurant i Tivoli. Det er i den gamle restaurant Perlen der denne vinter har fået den helt store ombygning. Alt i restauranten er fra kendte designere, lamper møbler osv. Selvfølgelig serveres der på Kähler porcelæn ligesom i de andre Kähler restauranter.
Vi var på Kähler Tivoli sidste år til frokost og det var rigtig godt. I år var det så aften menuen der skulle afprøves. Hvordan det var, kan du se her...
Indgangen til Kähler Design Restaurant Tivoli. Flotte farvede Le Klint lamper og PH kogler i skøn forening med de bedste danske designmøbler. Virkelig flot... |
Røgede nødder |
Efter meget lang ventetid, 5 kvarter gik der, kom endelig den første ret: Letbagt jomfruhummer fra Skagerak og Kattegat med sprøde agurker og danske strand- og østerstoner 130 kr. |
Sprøde økologiske sommergrøntsager med pure af multebær, skum på biodynamisk kærnemælk fra Klostergården 130 kr. |
Glaceret kalvefilet fra Grambogård med sprøde elementer fra kylling og fedtegrever. Hertil pure af persille og spinat, forårsløg og morkelsauce. 250 kr. |
Bæredygtig pighvarfilet pocheret i brunet smør. Hertil kraftig hummerbisque, hvide asparges, sprøde radiser og ægte sauce på ramsløg. 250 kr. |
Kählers regionale oste med sprød knækbrød og kompot på umodne tomater. 150 kr. |
Økologisk skyr med rabarber, sorbet på jernurt og sprød sne på hyldeblomst. 130 kr. |
Her er den sprøde sne af hyldeblomst |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar