1 Th. velkommen til en aften i vores stuer...
På 1 th. slår vi dørene op til vores spisestue. Her er nærvær og dialog en lige så vigtig del af måltidet som vores umættelige kærlighed til god mad.
Menuen er sammensat af en række større og mindre retter, hvor vi med omhu har valgt vine til. Prisen inkluderer menuen, 6 glas vin samt kaffe og the. Ønskes avec, afregnes dette individuelt.
Aftenen begynder kl. 18.30 og koster 1395,oo kr. pr. person
Menuen er sammensat af en række større og mindre retter, hvor vi med omhu har valgt vine til. Prisen inkluderer menuen, 6 glas vin samt kaffe og the. Ønskes avec, afregnes dette individuelt.
Aftenen begynder kl. 18.30 og koster 1395,oo kr. pr. person
Drømmen om det kærlige måltid fortsætter
I dag – 12 år efter at Mette Martinussen bød de første gæster velkommen - kan man spørge sig selv, hvorfor 1.th stadig er en unik oplevelse. Vi som er her hver dag ved, at det beror på vores gæster. At vi hver aften får lov at dele ud af tid og gode historier i bytte for lysten til at modtage vores opmærksomhed og trangen til at tilbringe nogle vægtløse timer i vores spisekøkken.
Det får magien til at leve her oppe på første sal.
Kun det bedste er godt nok til vores gæster. Vi ser frem til mange flere aftener i jeres gode selskab og glæder os til at byde indenfor i vores højloftede stuer.Sådan lyder invitationen på hjemmesiden, vi har været her før og været meget tilfredse med maden, betjeningen, den hjemlige og personlige atmosfære. Her er menuen og vinene fra vores seneste besøg, så døm selv.
Appetizer: Chips med enebær og røg. Cidre, Nouvelle Vague, Normandiet Eric Bordelet |
Appetizer: Kyllingeskind, kammusling, agurkerelish. |
Spiselige sten med vadehavsmayo.. Det viste sig at være en kartoffel overtrukket med spiseligt keramik.. 2013 Naturellement Pe`tillant, Folie des Grains, Anjou Bruno Rochard |
Vadehavsmayo til stenene indeholdt bla. tang og tørrede rejer. |
Musling, sand og tang. Fin lille hapser som skulle spises med fingrene. |
Tomat, prosciutto og syre. Marineret med en olie lavet på prosciutto, meget friskt og lækkert. |
Rokkevinge, brøndkarse og brunet smør. Rokkevinge kogt i brunet smør, serveret med brøndkarsemousse, dampede stilke og sauce med kæmpecapers jævnet med tapioca.. |
Høst din egen salat med rygeoste creme og rugbrøds crumble. Her spises igen med fingrene. 2013 Le Clous, Loire` Domaine Saint Nicolas |
Kalv, hestebønner, sauce af presset grønt og gran. Langtidstegt økologisk kalveculotte. 2012 Barbera d'Alba, Piemonte Renato Ratti |
Hindbær og sorte hyben. Friske hindbær, hindbær granite på en creme af hvid chokolade og brun farin. Drysset med tørrede sorte hyben. Uhmmm. 3013 Branchetto, Piemonte Cascina Pian D'Or |
Frossen krydderurtehave klargøres til fåremælkssorbeten. Thaibasilikum, syre, stevia, citrontimian... |
Fåremælkssorbet med frossen krydderurtehave. Supergodt og lidt anderledes med krydderurterne.... |
Et kig ind i spisestuen, set fra køkkenet |
Lidt til kaffen, karamel og græskarkerner, hasselnøddenougat og hjemmebagte småkager |
På glædeligt gensyn og med åbne arme,
Mette Sia Martinussen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar