Lisbeth og Bo Jakobsen har begge mere end 35 års erfaring i restaurationsbranchen. Sammen driver de Restaurationen som åbnede for mere end 20 år siden. Her arbejder de med lokale råvarer og er kompromiløse med hensyn til sæson, hellere vente 14 dage end servere en kunstigt fremdreven råvare. Kortet skiftes af samme grund ca. hver måned.
Køkkenet er baseret på klassisk håndværk, maden er enkel og uspoleret, her er ingen unødig pynt eller finurligheder som ingen funktion har. Her serveres danske specialiteter i moderne udførsel.
Det var derfor med store forventninger vi mødte op til champagnemiddagen. Middagen var arrangeret i samarbejde med vin importøren Grapewise.
Lisbeth & Bo på Restaurationen |
Bo fortæller om menuen på dansk og flydende fransk. |
Saltet makrel, rygeost mildt og blødt, kommen, radisser og løgkarse. Champagne Paul Goerg Premier Cru Blanc de blancs |
Fjordrejer i tartelet med alle de nye forårsgrøntsager og estragon. Champagne Paul Goerg Brut Rose´ |
Poularde ballotine, spidskål, ærter, nye kartofler og frisk gedeost. Champagne Paul Goerg Vintage 2005 |
Rabarbertærte med vanillecreme og rabarberfrugtis Champagne Paul Goerg Demi sec |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar