Fredag aften på Le Basilic
Le Basilic på Gasværksvej 5 har i mange år været kendt for sit frankofile køkken. Den tidligere ejer Serge Sylvest lavede det helt jordnære franske klassiske køkken. Stedet blev i 2010 overtaget af den franske køkkenchef Sebastien Jaques og hans kone Sonia og de fortsætter i samme stil. Alt er lavet fra bunden af gode råvarer, inspirationen kommer fra parrets hjemby Lyon. Restauranten er udsmykket med sjove, fine og flotte loppefund fra parisiske loppemarkeder, ligesom ejeren har en svaghed for den franske nationalfugl som findes på malerier og i figurer rundt i restauranten.
Vinkortet kredser primært om det franske, dog med få afstikkere til den gamle verden. Restauranten lokker også med et stort avec kort. Der er mulighed for at spise a la carte eller man vælger 3 retter fra kortet som menu til kun kr. 350,00
Her er vores aftenmenu:
Le Basilic Gasværksvej 5 Vesterbro |
Foie gras, dadler og sesam tuille |
Couscous med langtidsbraiseret lammeskank, koster et tillæg på kr. 50,00 til menuprisen. Smager fantastisk!! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar