Køkkenchef Jeppe Foldager har sine rødder i det franske køkken hvor det er smagen der er det primære i alle retter. Jeppe laver et moderne køkken med primært danske råvarer fra små lokale producenter. Hans menuer er sæsonbestemte ud fra hvad der er bedst lige nu, det gør at maden aldrig bliver statisk men er fuld af fornyelse.
Jeppe Foldager er udlært fra Rosdahls i Ålborg, har været souschef på Søllerød Kro. I 2013 vandt han sølvmedalje ved Bocuse D'or og blev derefter ansat som køkkenchef på Alberto K. Det er uforståeligt at Michelin guiden ikke belønner hans fantastiske mad med mindst 1 stjerne. Vi har spist på andre restauranter i København med 1 stjerne og de er ikke på Jeppes høje niveau.
Herunder er billeder af " En aften på Alberto K " der inkluderer:
Champagne & Snacks
7 retters menu & vinmenu
Mineralvand
Kaffe, sødt & avec
2150,00 kr. pr. person
Appetizere:
e
|
Brød af manitobamel og ølandshvede, rørt røget smør og smør med Læsø salt
|
|
Bagerst sprøde stænger af Høost & gede friskost
NV Brut Reserve Pol Roger, champagne Frankrig
|
|
Kartoffel med Baeri caviar
|
|
Østers, fløde & blegselleri
|
|
Laks, høaske, æble &peberrod
|
|
Bouillon af røget ål & gulerod
|
Fisk:
|
Kammusling, knoldgaltetand & rygeost
2013 Pinot Blanc "La Fontaine aux Enfants" Marc Kreydenweiss, Alsace Frankrig
|
|
Østers, vinterkål, salturt & Osietra caviar
2014 Bourgogne Aligote' Philip Pacalet, Bourgogne Frankrig
|
|
Torsk, porre, sprødt brød & klorofyl sauce
2014 Montagny 1. Cru J.M. Bouillot, Bourgogne Frankrig
|
|
Kongekrabbe, morkler, selleri & macademianød
2010 Puligny - Montrachet 1. Cru "Referts" Domaine Marc Morey, Bourgogne Frankrig
Kød:
|
|
Vagtel, stegt foie gras, løg & puffede spæk
2013 Morey - Saint - Denis "Clos Salon" Domaine Christophe Bryczek, Bourgogne Frankrig
|
|
Okse, rødbede, trøffel & røget marv
2010 Margaux "La reserve d'Angludet" Chateau Angludet, Bourgogne Frankrig
Sødt:
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar