Det er sjette år i træk der er Dining Week i uge 7, skolernes vinterferie. Sidste år deltog 142 restauranter som tilsammen solgte 116000 billetter. Prisen er 200 kr. for en 3 retters menu inklusiv en San Pellegrino vand. De deltagende restauranter tilbyder en fastlagt menu og så er det bare at vælge sin favorit. Det er Copenhagen Food og San Pellegrino der arrangerer Dining Week som i 2016 ud over København også er udvidet med deltagende restauranter fra resten af Sjælland, Fyn og Jylland.
I år valgte vi at tjekke nogle af de nye restauranter i Illums Rooftop satsning. Be Steak tirsdag, Corallo Lobster Bar torsdag og Maio lørdag. Pga. sygdom i familien måtte vi desværre aflyse Maio, men herunder er hvad vi fik for 200 kr.
|
BE Steak, spisebar i det nye Illum Rooftop med focus på kød. Stilen er italiensk køkken, italienske kokke og italiensk betjening. www.be-steak.com |
|
Salat, røget bacon, agurk og yoghurt dressing |
|
Rump Steak, millefeuille af kartofler og linser med hollandaise sauce |
|
Til alle menuer under Dining Week er der inkluderet en stor Pellegrino vand. Vinen er for egen regning... |
|
Panna Cotta med vanilje og frugtpure af friske frugter |
|
Corallo Lobster Bar. www.corallolobsterbar.com |
|
Friskbagt brød med kryddersmør. |
|
Prosecco skal der til når det er italiensk mad. |
|
Græskarsuppe med selleri, blå kartofler, ingefær og argentinske rejer |
|
Linguine pasta med tomater, en halv hummer og skaldyrssauce |
|
Hyggeligt selskab på en torsdag..... |
|
Hjemmelavet tyk sorbet med appelsin, citron og mynte.
ILLUM ROOFTOP Illum har virkeligt satset på at blive en stor spiller på den københavnske restaurantscene. Her kan du bla. få steak, hummer, frisk pasta med trøffel, pizza, Palæo mad osv. Prøv feks.:
BE STEAK, The Grillhouse - worldwide selection of premium quality meat CORALLO LOBSTER BAR, Seafood kitchen MAIO RESTAURANT, Italian Cusine and Lounge Bar PALÆO, Primal Gastronomi ROSSOPOMODORO, Italian Pizza SKAGEN FISKERESTAURANT, Frisk fisk & skaldyr ORIGINAL COFFEE, Kvalitets kaffe |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar