Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant hvor det Kongelige Bibliotek har til huse, har fået Casper Sobczyk som ny køkkenchef. Gastro var for nyligt forbi, for at anmelde restauranten og de var mildt sagt meget begejstrede og mente, at Søren K bliver byens næste Michelin restaurant og at Casper Sobczyk er et geni. De brugte ord som sindsyg godt og årets hidtil største oplevelse på den københavnske restaurantscene. Jeg er ikke helt enig. Maden var da ok, men genial var den ikke. Hvis det var årets største oplevelse for Gastro kommer de for lidt ud. Døm selv efter billederne.
Alle retter på menu kortet er forrets størrelse og man anbefaler 4 eller flere per. person. Det er også muligt at købe 4 retters menu med tilhørende vine, kaffe og sødt til 795,00 kr
|
Restaurant Søren K, Det Kongelige Bibliotek |
|
Stegt torskeskind, dildmayonaise og eddikepulver |
|
Rørt smør med urteolie |
|
Laks, karseis og glaskål |
|
Asparges æggeblomme og røg |
|
BBQ gris |
|
Chokolade, karamel, saltet karamel og skyris |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar