Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 22. maj 2016

LUXURY BRUNCH NIMB BAR

Lige en lille anbefaling herfra hvis du skal ud og have en super brunch. På Nimb Bar har de et rigtig godt bud en luxus brunch. Brunchen serveres i et af de smukkeste lokaler i byen, højt til loftet, masser af plads og lækre møbler. Maden er super kvalitet, betjeningen opmærksom og afslappet på den gode måde. Brunchen koster 495,00 kr. pr. person incl. kaffe og et glas Cremant de Bourgogne.

Herunder billeder af dagens serveringer:

Første servering:
 Rørt taskekrabbe med citron, urter og grillet surdejsbrød.
Kaffe & Cremant De Bourgogne
Nimb Bar
Buffeterne er klar.
Juicer, smoothies og kakao
Røræg og sprød Ventreche bacon
 Stegte pølser fra Svaneke og spicy ketchup
Løgtærte med Gruyere
Pandekager med honning fra Tivolis bier.
 
Lækre hjemmelavede smoothies
Fines de Claires østers med vinaigrette og skalotteløg, ja tak!
Lidt senere.....
Ingen østers uden bobler..
Marmelader, hjemmelavet chokoladecreme og honning fra Tivolis egne bier.
Økologisk skyr, friske bær og hjemmelavet granola.
Udvalg af brød, små wienerbrød og croissants fra Nimbs bageri
Udvalg af Nimbs kagebord
Frisk frugt
Buffeten indeholder bla.
Hjemmelavet økologisk rullepølse
 Gåserielette med surt
Udvalg af charcuteri
Økologisk oksetatar med trøffelmayo
Ceviche af kulmule, lime, koriander og tomater
Røget fynsk laks, rygeost og urter
Danske asparges, vilde urter, blomster og æggecreme
Danske oste med syltede nødder

Røget fynsk laks, rygeost og urter 
Danske Unika oste med syltede nødder
Mæt og tilfreds
Nimb Bar er i et af byens smukkeste lokaler.
Tak for i dag....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar