Lisbeth og Bo Jacobsen åbnede Restaurationen i 1991, med en ambition om at servere moderne dansk mad med rødder i den danske tradition. Det har de gjort med så stor succes, at de sidste år kunne fejre 25 års jubilæum. Jubilæet blev markeret med et special arrangement i uge 7, samme uge som Dining Week løb af stablen. Der var så stor efterspørgsel, at de har valgt at gentage arrangementet i år. 450 tilfredse gæster har deltaget og menuen kan ses herunder:
Appetizer:Sprød confit af gris |
Stegt jomfruhummer og rimmet laks, hummermayonnaise og ræddiker.
|
Bagt flynder med ragout af svampe, selleri og persille.
2009 Puilly-Fuisse´, "Les Carons"
|
Pære sorbet og compot med dansk pærebrændevin. |
Svinekam stegt i crebinet med timian, hvidløg og kørvel.
|
Brie fra Naturmælk, 24 mdr. Comte, gedeost, Gorgonzolakr. 100,00 ekstra
2011 Brunello di Montalcino, "Vigna Socorzo"
|
"Flødebolle" med makronbund og mælkechokoladecreme
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar