Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

mandag den 22. oktober 2018

CHILI CHUTNEY


Du skal bruge:


250 gr. blandede chilier
2 æbler
8 fed hvidløg
25 gr. frisk ingefær
4 dl. æble eddike
300 gr. rørsukker
salt




Skyl chili og fjern kernerne, brug handsker, pil hvidløg og skræl ingefær, befri æbler for kernehus.

Hak det hele fint i foodprocessor. 



Kog eddike og sukker op, tilsæt chiliblandingen samt salt.

Kog ved svag varme under låg i ca. 1 time indtil konsistensen bliver sirupsagtig.

Hæld på små skoldede glas der er skyllet i Atamon.
Spis chutneyen til ost, som tilbehør til curry retter, kom den i mayonaise til chili mayo. osv.....
PS. der er mulighed for at man bliver afhængig.....



1 kommentar:

  1. Hej Flemming
    Det lyder som en dejlig chutney, den må lige prøves,
    tror den vil være god til Tapas.
    Venlig hilsen
    Karin og Allan

    SvarSlet