Du skal bruge:
250 gr. blandede chilier
2 æbler
8 fed hvidløg
25 gr. frisk ingefær
4 dl. æble eddike
300 gr. rørsukker
salt
|
Skyl chili og fjern kernerne, brug handsker, pil hvidløg og skræl ingefær, befri æbler for kernehus.
|
|
Hak det hele fint i foodprocessor.
|
|
Kog eddike og sukker op, tilsæt chiliblandingen samt salt.
|
|
Kog ved svag varme under låg i ca. 1 time indtil konsistensen bliver sirupsagtig.
|
|
Hæld på små skoldede glas der er skyllet i Atamon. Spis chutneyen til ost, som tilbehør til curry retter, kom den i mayonaise til chili mayo. osv..... PS. der er mulighed for at man bliver afhængig.....
|
Hej Flemming
SvarSletDet lyder som en dejlig chutney, den må lige prøves,
tror den vil være god til Tapas.
Venlig hilsen
Karin og Allan