Favorit knækbrødet her i huset er hjemmebagt, fyldt med kerner, parmesan ost og salt. Vi bruger det som mellemmåltid eller bare som snack når vi er lækkersultne. Jeg viser lige hvordan man hurtigt og nemt kan lave sine egne.
Du skal bruge:
1 dl. sesamfrø
1 dl. græskarkerner
1 dl. havregryn
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl. vand
1,25 dl. olie
salt
parmesanost
Sådan gør du:
Alle ingredienser klar. |
Rør alle ingredienser sammen. |
Tilsæt 1 dl. revet parmesanost og rør rundt. Du kan undlade osten, men den giver en fantastisk smag. |
Dejen må ikke være for tør. Del den i 3 bunker. |
Bred dejen ud på bagepapir. |
Læg et stykke bagepapir ovenpå og glat ud med hænderne, alternativt brug en kagerulle. |
Klar til drys. |
Drys masser af revet parmesan ost på, sea salt efter smag og her har jeg brugt lidt sorte sesamfrø.
|
Færdig. |
uhmmm, friske knækbrød. |
Så er der til en uges tid. Go´ fornøjelse. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar