Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

torsdag den 8. november 2018

KNÆKBRØD

Favorit knækbrødet her i huset er hjemmebagt, fyldt med kerner, parmesan ost og salt.  Vi bruger det som mellemmåltid eller bare som snack når vi er lækkersultne. Jeg viser lige hvordan man hurtigt og nemt kan lave sine egne.


Du skal bruge:


1 dl. sesamfrø
1 dl. græskarkerner
1 dl. havregryn
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl. vand
1,25 dl. olie
salt
parmesanost


Sådan gør du:


Alle ingredienser klar.

Rør alle ingredienser sammen. 

Tilsæt 1 dl. revet parmesanost og rør rundt. Du kan undlade osten, men den giver en fantastisk smag.

Dejen må ikke være for tør. Del den i 3 bunker.

Bred dejen ud på bagepapir. 

Læg et stykke bagepapir ovenpå og glat ud med hænderne, alternativt brug en kagerulle. 

Klar til drys.

Drys masser af revet parmesan ost på, sea salt efter smag og her har jeg brugt lidt sorte sesamfrø.
Skær dejen ud i firkanter.
Bages nu i ovnen ved 205 grader i 10 - 12 minutter, hold øje med dem..

Færdig.

uhmmm, friske knækbrød.

Så er der til en uges tid. Go´ fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar