Fire år, så længe fik kæmpe succesen Papirøen lov til at leve. Nu har folkene fra Copenhagen Street Food endelig søsat et nyt større og vildere projekt ude på Refshaleøen, her har de fået en 10 års lejekontrakt. På REFFEN er der mere end 50 madboder, barer samt små kreative værksteder der har omkring 6000 m2 at boltre sig på. Derudover er der adgang til "Minefeltet" et areal på 4000 m2 hvor stadeholdere og gæsterne kan udfolde deres kreativitet. Man må sige at timingen med åbningen faldt perfekt sammen med den bedste sommer ever. I modsætning til Papirøen som havde til huse i en stor hal, ligger REFFENs boder ude i det fri. Det giver selvfølgelig udfordringer i forhold til vejret, de har dog gjort meget ved at overdække store områder og skabe læ. Fra oktober til marts er der kun weekend åbent, boder og værksteder fra 12 - 20, barerne lukker dog først kl. 22.
Det er ikke muligt at betale med kontanter på REFFEN.
Transport til REFFEN kan klares på cykel, ca. 10 min. fra Nyhavn
Bus 9A kører lige til døren
Havnebusserne 991 og 992 sejler i fast rutefart til REFFEN
Alle madboder og værksteder skal efterleve dogmet, Reduce & Reuse.
#REDUSE
Komposterbart service.
Minimalt madspild.
Økologi hvor det er muligt.
Friland og lokale råvarer hvis det er muligt.
#REUSE
Sorter affald så det kan genbruges.
Byg så vidt muligt af genbrugsmaterialer
Genbrug service, materialer så vidt muligt.
Samarbejde med aktører der kan genbruge affald.
Holdet bag er:
Jesper Møller, ejer
Jesper er grundlægger af steder som Copenhagen Street Food, Broens Gadekøkken og Storms Pakhus i Odense, byens første Street Food Marked. Endvidere ejer han Restaurant Toldboden samt landbruget Juliangaard der leverer frilandsgrønt til diverse spisesteder.
Dan Husted, kreativ direktør
Medstifter af Copenhagen Street Food på Papirøen, medskaber af flere vinbarer og restauranter i København, bla. Pate´ Pate´ i Kødbyen.
Oversigt over REFFEN, som det ses er der noget for alle... |
GRILL ART Argentinsk grillet saftigt Kød og Pølser med tilbehør. |
BLUE TACO Mexicanske Tacos der er lavet af blå majs.
ILIMO Autentisk italiensk mad, Panino, Bruschetta og slow cooked Porchetta i hjemmelavet brød. |
THE MEATBALL SHOW Nordamerikanske Meatballs og side orders til folket. |
PIZZA BUS Ægte italiensk sprød Pizza og Cremet is.
GREENHOUSE En af flere barer på REFFEN
THAI REFFEN Thainudler når det er bedst.
KABURI SUSHI Sushi og Teppanyaki, sushi og forskellige råvarer grillet på en stor jernplade.
NONAMES Autentisk Mexicansk street food.
NONAMES Autentisk Mexicansk street food.
The Fort indgang til den mere overdækkede del af REFFEN, det er her du køber drikkevarer og kan sidde i læ. |
LA BARACCA FRESH ITALIAN PASTA Frisklavede italienske klassikere som Tagliatelle og Tira MisuSTREET POLENTA Frisklavet Polenta og Siciliansk Carponata. |
NONAME Mexicansk street food.TACOPOP Tacos og Tortillas, Quesadillas, Burritos og Nachos. |
Der er masser af siddepladser på REFFEN. udendørs når vejret er godt og i tilfælde af dårligt vejr er der flere overdækkede områder. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar