Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 23. februar 2020

KINI KINI Nordhavn

Da vi har planlagt en længere tur til Bali i efteråret, og der så åbner en restaurant der hylder det Balinesiske køkken, er et besøg et must. Den nye restaurant hedder KINI KINI og ligger i Nordhavn, midt i et helt nyt bolig kvarter. For en sikkerheds skyld bestilte vi bord og det viste sig at være en rigtig god ide, restauranten var stop fyldt hvilket er ret imponerende når man tænker på beliggenheden.Vi valgte at smage en del af forretterne som var virkelig gode. Perfekt tilberedte, varme og yderst velsmagende. Se alle retterne på billederne herunder. Der er meget peanut sauce men vi har jo selv valgt de forskellige retter. Det er de vilde folk fra KIIN KIIN der har slået til igen.....
Her er lidt af deres historie:
2005 åbnede Henrik Yde Andersen restaurant Kiin Kiin sammen med Lertchai Treetawatchaiwong i gammel hash klub i Guldbergsgade på Nørrebro. Restauranten er den eneste thairestaurant udenfor Thailand der har en stjerne i Michelinguiden. Stjernen har de lige genvundet for tiende år i træk. Sammen fandt de hurtigt ud af at starte en take away, så de kunne bruge "resterne" fra det finere Michelin køkken. Det blev starten på A Roii i kælderen i Guldbergsgade, det har senere udviklet sig til tre restauranter. Siden da har de aldrig set sig tilbage, her i år 2020 ejer de 15 restauranter fordelt på København, Århus og Bangkok...


KIIN KIIN 1 stjerne i Michelin guiden, 10 år i træk.


VeVe, vegetarian world cuisine. Fantastisk vegetar restaurant i Nordhavn, smukt indrettet og sublim vegetarmad.... Kan virkelig anbefale restauranten, kæmpe oplevelse..


SEA by KIIN KIIN, beliggende i 71 Nyhavn Hotel.


71 OMAKASE by KIIN KIIN, Københavns mindste restaurant med 6 pladser, her får man den store Omakase oplevelse lavet den japanske køkkenchef fra Tokyo.


KINI KINI, er seneste skud på stammen, indrettet med "junglestemning" som en hyldest til Bali og det hårde beton miljø i Nordhavn. Maden er primært Balinesisk og super go. 


KIIN KIIN Vestergade i Århus, Street Food og Take Away


KIIN KIIN BAO BAO, moderne asiatisk tapas restaurant på Vesterbro. Vinder af Byens Bedste 2017 i AOK Berlingske


TOK TOK Vesterbro Torv, Regional Thai Cooking


THE RICEMARKET, Hausergade ved Kultorvet, klassiske thai retter og rød thai karry.


CHAI WONG, asian - crossover køkken, et mix af mad fra Asien, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia og kina. 


A ROI Thai Take Away, 3 take away restauranter fordelt på Nørrebro, Frederiksberg og Kultorvet.


AROIIDEE, Thai Bistro ved Empire Bio


KIIN KIIN FOOD TRUCK, den ultimative take away, her kommer kokkene hjem og laver maden.


SRA BUA by KIIN KIIN på Sian Kempinski Hotel i Bangkok med 1 Michelin stjerne.




Passion cocktail og Mango Colada


Gohu Fish

Indonesisk tun tatar med basilikum, agurk, citrondressing og knuste peanuts.

Kr. 135,00


Tiram

Østers med spicy tamarind dressing og citrongræs.

Kr. 30.00 pr. styk


Sate Ayam

Kyllinge Satay med citrongræs, ristede løg og peanutsauce.

Kr. 85,00 for 3 styk.


Siomay Goreng

Stegte seafood dumplings med peanutsauce.

Kr. 85,00 for 3 styk


Bakwan Jagung Udang

Reje og majs fritters med peanut sauce.

Kr. 75,00 for 3 styk 


Balinese Sate Lillit

Spyd med hakkede rejer og kylling, serveret med Samabal Matah.

Kr. 85,00 for 3 styk


Duck Heart Satay, "Maranggi" Style

Grillede marinerede andehjerter med Dabu Dabu sød soya.

Kr. 85,00 for 3 styk.




Lumpia Ayam

Forårsruller med glas nudler og grønsager, spicy Sweet´n Sour dip

Kr. 65,00 for 3 styk

                                                   


Vild loftudsmykning i Kini Kini

       

                                                    

                               

                


Ingen kommentarer:

Send en kommentar