Siden 2001 er Rørvig Kro drevet af Tanja Christiansen og Lars Nielsen der er meget erfarne folk med ret gode navne på CV'et: Kommandanten, Søllerød Kro, Plaza, Saison og Henne Kirkeby Kro for blot at nævne nogle af stederne. Rørvig Kro er fra 1870 og bla. udsmykket af Bjørn Wiinblad der har boet på kroen.
Det er et meget ambitiøst og gennemarbejdet køkken der primært bruger danske råvarer, helst lokale men tilberedt som fransk håndværk.
Der er åbent til frokost hvor der serveres cafe klassikere som pariserbøf, sandwich, frokosttallerken mm. Aftenkortet består ef en sæsonmenu på op til 6 retter eller en 6 retters fiskemenu. Det er også muligt at købe de enkelte retter i menuen som a la carte.
Rørvig Kro er åben torsdag til søndag kl. 12.00 til 22.00
Frokost kl. 12.00 til 15.00. Kaffe & kage frem til 17.30 og aften menuen serveres fra kl. 18.00
Der er åbent alle dage i højsæsonen, slut juni til start september. Kroen holder lukket 1. januar til medio marts 2015
Vi var på kroen den sidste lørdag aften i august og der var fuldt hus, imponerende så sent på sæsonen.
Her er lidt billeder med et udvalg fra menuen der koster:
3 retter 420.00 kr. 4 retter, 485,00 kr. 5 retter 545,00 kr. 6 retter 595,00 kr.
Fiskemenuen koster 495,00 kr.
Vekomstdrink med stikkelbærsirup og gin, hertil grissini med rygeost, blå kartoffelchips og en sprød crouquttes med kartoffel og flødeost. |
Appetizer, lakstatar med sprødt og rogn creme i bånd af kinaradise. |
Stegt pighvar med glaserede porrer, pure, æbler og peberrod. |
Råmarinerede kammuslinger i lime og ingefær med hyben, sprøde chips, lime kompot og spæde urter. |
Cremet kartoffelsuppe med Karl Johan svampe, sprød kartoffel og purløg. |
Variation af dansk kalv med glaserede rødløg, nye løg, abrikoser og hyldebærglace. Roastegt kalv, kalvespidsbryst og kalveskank i panko rasp. |
Passionsfrugt, hyben og karamel. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar