Fredag aften på restaurant Mêlée
Efter at have læst Ole Troelsøes anmeldelse af restaurant Spuntino på Vesterbrogade, som han gav 5 stjerner for maden, havde vi bestilt bord der til fredag aften. Vi blev derfor noget overraskede da vi modtog en mail fra restauranten, hvor de havde noteret, at bordet var afbestilt. Det havde vi ikke på nogen måde, så vi ringede til restauranten, men der var ikke noget at gøre, bordet var solgt....
Til vores store held lykkedes det at få bord på Mêlée, der laver fransk landkøkken. Mêlée ligger på Martens Alle i Frederiksbergs Latinerkvarter.
På hjemmesiden siger de at køkkenet er klassisk fransk og tidløst, den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, modne oste og enkle desserter. Ejerne elsker dansk terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet når de er bedst.
Mêlée ejes af Rasmus Oubæk og Rune Krongaard Sauer som også har Pluto og Gorilla sammen. Oubæk er nok mest kendt fra sine Retour restauranter og den gamle restaurant Oubæk som havde en Michelin stjerne. Nu er han en dem der sætter nye standarder for det at gå ud og spise. Han serverer ved langborde og maden anrettes på fade som man deler af...
På Mêlée er det derimod rustik hygge, gode vine, en menu, et par Mêlée favoritter og så dagens tavleretter.
Restauranten kører 2 seatings hver aften, så betjeningen er kompetent og meget effektiv.
Her er vores menu:
Snacking 65,00 kr. andepølse, riellettes, kantarelpølse, serranoskinke, æg med mayonaise, salte mandler, oliven og cornichons |
Stegt FG med rødbede og æbler, 135,00 kr. fantastisk foie gras til en meget rimelig pris.. |
Kalvebrisler med linser, 115,00 kr. gryden på bordet og så klarer man sig selv. Sprødstegte brisler med Puy linser og syltede rødløg. |
Kalvebrisler....... yummi |
Comte ost 70,00 kr. stor skive på et bræt, 2 knive, velbekomme.. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar