Restaurant L'Alsace i Ny Østergade blev grundlagt i 1978 af Franz Stockhammer og blev hurtigt kendt som en fransk/østrigsk gastronomisk perle. Her serveres franske klassikere som foie gras, bouillabaisse, Choucroute alsacienne, pighvar med hollandaise osv. I dag er det datteren Josefine Stockhammer og køkkenchef Franck Dietrich der har overtaget driften af restauranten.
I disse ny nordiske tider, er det meget befriende at besøge en restaurant der holder fast i de gamle retter og tilberedninger. Vi deltog i French Dining Week hvor tre retters menu incl. et glas Lillet koster 225,oo kr. Foie gras var en ekstra ret vi fik, den koster 120.00 kr.
På tjenerens anbefaling drak vi Saint - Véran til menuen. |
Salade de crabe et avocatKrabbe avocado salat serveret med hummer gele, citronkompot, asparges crudite og knas |
Flétan aux aspargesRistet helleflynder filet med hvide asparges, ærte puré samat asparges espuma. |
Fraises Madame ButterflyRå marinerede jordbær med jordbærsorbet, marengs og chokoladespåner |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar