København er efterhånden fyldt med vilde restaurant tilbud, Dining Week, Dinner Days, French Dining Week, Dining Week Sharing, Restaurationens efterårs ferie menu og nu også Gastromondo Festival. Denne festival markedsfører sig som et virtuelt rejsebureau, hvor du har mulighed for at komme på smagsrejse rundt i verden, uden at du behøver at forlade danmark.
Vi tog en tur til Malibu på The Shrimp. Menukortet på The Shrimp tager udgangspunkt i det amerikanske køkken som man møder ved kysterne. Stemningen er meget afslappet og der serveres bøffer, fisk og skaldyr, retter af gode råvarer rustikt serveret, meget uformelt men mad af høj kvalitet.
The Shrimp på Sankt Annæ Plads drives af Humanic der bla. tæller grundlæggeren af Cofoco kæden Torben Klitbo i ejer kredsen. Udover The Shrimp driver de også The Fat Pike, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ, The Pizza Bro og Pakhus Bryggen.
Herunder er menuen, så vidt jeg husker kostede den 225,00 kr.
Dagens menu |
Friskbagt lunt brød og rørt smør |
THE SURF
Røgede blæksprutteringe med aioli og persille |
Krabbe bisque med snow crab, fjordrejer og friske urter |
Rejecocktail med kæmperejer vendt i avocado, krydrede tomater og koriander |
VinmenuenTHE TURF |
Ribeye steak med Madagaskar pebersauce, krydrede fritter og tomat- og bønnesalat med Nori vinaigretteTHE END |
Grillet ananas med kokosis og mynte |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar