Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 3. februar 2013

Luksus Brunch på Nimb Bar

LUKSUS BRUNCH....... til livsnydere som ikke kan lade vær... - og hvem kan det ?

Sådan står der på menu kortet til brunchen på Nimb Bar. Tilsyneladende er der mange der ikke kan lade vær...  Rimeligt imponerende, prisen taget i betragtning, 425,00 kr. pr. couvert med mulighed for diverse tilkøb. Baren var ihvertfald fuld og der er først ledige borde igen i midten af marts måned.
Brunchen består primært af 6 serveringer ved bordet inklusiv kaffe, suppleret med buffet hvor der bla. er forskellige slags juice, oste, frisk skåret frugt, diverse salater, macarons og andre små petit fours.
Udpluk af buffeten med diverse oste, salater, frugt og sødt
1.  servering: Champagne med agurk med rygeost og sprødt rugbrød, crustade med trøffelmarineret kammusling og frisk estragon
Champagne og Østers med citron og dild
2. servering: Quiche Lorraine og hjemmerøget laks med fennikelsalat og dildcreme


3. servering: Friskbagte croissanter, diverse brød, marmelade, hjemmelavet nutella, ost , parmaskinke, fennikelsalami og grillede artiskokker, blåbær smoothie

Uden for rækken et lille tilkøb, Gin Gin Mule
4. servering: Svampebisque med syltede bøgehatte og hytteost

5. servering: Røræg med 2 slags pølser fra slagter Aalbæk og sprød bacon

6. servering: Yoghurtmousse med hasselpraline og friske bær
Supplement fra buffeten til det sidste kaffe, macarons og petit fours
Nimb Bar
Der er en meget behagelig og rolig atmosfære i Baren, maden bliver serveret i et moderat tempo af smilende og veloplagte tjenere der er meget opmærksomme på deres gæster. Bliver man ikke mæt af de 6 serveringer, findes det er lille menu kort med små a la carte retter som tilkøb. Baerii Caviar med blinis, løg og creme fraiche til 175,00 kr. Friskrevet trøffel til røræg, 45,00 kr. Rørt tatar med sprødt brød og urter til 45,00 kr og kan du ikke undvære håndskårne fritter med masser af salt, kan de tilkøbes for 45,00 kr. Det skal dog siges at tjenerne fortalte, at de 6 serveringer som regel kunne mætte de fleste. Det kan de.......
Vi tilbragte tre dejlige timer på en søndag hvor vi blev forkælet og det var alle pengene værd..
PS. børn under 12 har ikke adgang.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar