Æbleskive med røget ål, drysset med pulveriserede asier. Vi fik flere appetizers, bla. røget flæskesvær, dem spiste vi desværre inden vi nåede, at fotografere dem, men gode var de.
Lobescobes af havtaske & sommertrøfler: nye letkogte kartofler, dampet havtaske, sommertrøfler, spæde løg og en gele af hønsebouillon.
Stegt Foie Gras "Kongen af Danmark", sprøde rødbede chips med anis, bagt rødbede og sød skærm, så bliver det ikke meget bedre.
Kalvemørbrad med asparges fra Lammefjorden, hvid og grøn asparges, marv, Karl Johan skum og stegt brissel. Fantastisk hovedret, alt tilberedt til perfektion, fornøjelse...
Flot udvalg af oste, alle danske, bla. fra Arla's gourmetserie som udvikles på et lille mejeri i samarbejde med nogle af landets bedste kokke. Rigtig gode oste som lover godt for fremtiden, hvis man finder dem egnede til større produktion. Vi skal da bare have de bedste oste i Danmark, vi er jo et landbrugsland, så vi trænger til nogle fødevarer at være stolte af.
Skovjordbær "Simplicity" røde og grønne jordbær, jordbær is, sorbet, gele mm. Superlækkert.
Kold kaffegele med lun æggepunch. Super kombination, iskold kraftig kaffegele og så en lun luftig velsmagende æggepunch. Mere tak!
Lidt mere dessert skal der til. Thomas Hermans barndomsminder, fortolkning af bardommens kager, bla. brødtorte og honningkager. Husker ikke de sidste, vi er langt henne i middagen nu og der er jo et glas vin til hver ret.......
Det slutter aldrig. Til stempelkaffen, selvfølgeligt serveret med varm mælk, hører der naturligvis et udvalg af hjemmelavede petit fours. Jeg tror nok vi levnede de fleste. Flot afslutning på en fantastisk minderig aften..
Når man har betalt og sagt tak for i aften, så får man da lige rundstykker, friskkværnet smør og Løgismoses fantastiske chokolademælk med hjem til morgenmaden.
En fantastisk aften er slut. Var det pengene værd? Ja så absolut, maden var outstanding, vinene perfekt afstemt til menuen, betjeningen selvfølgelig perfekt, behøver jeg nævne at tjeneren var jyde og vi faktisk havde fælles bekendte. Bare oplevelsen af restauranten, at se så professionelle og dedikerede fagfolk arbejde var en fornøjelse i sig selv.
Man kan vælge at se en video film hjemme, man kan også se den samme film i biografen, på stort lærred og få en anden oplevelse. En aften på Herman svarer til, at klæde sig pænt på, tage en tur i det kongelige teater og blive underholdt af rigets dygtigste skuespillerer i et meget smukt lokale....
Det er det samme med mad, man skal nok blive mæt uanset hvor man spiser, men oplevelsen er en stor del af et godt måltid....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar