Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 21. december 2014

Fødselsdag på Restaurant Schønnemann

Restaurant Schønnemann

Restaurant Schønnemann på Hauser Plads er en af Københavns ældste frokost restauranter der har eksisteret siden 1877. I 2007 blev den overtaget  af d'herrer Puggaard og de driver den stadig som klassisk frokostrestaurant med klassisk smørrebrød, lune retter og nyklassiske spændende specialiteter. Alt er hjemmelavet af de bedste råvarer og selvfølgelig altid frisksmurt.
Schønnemann der er en rigtig anmelder darling blev i 2011 og 2013 kåret til årets frokost restaurant. Den er rekommanderet i Michelin guiden og er den eneste danske frokost restaurant der er optaget i Where Chef Eat..
Restauranten er meget populær og det anbefales at bestille bord i god tid. Man kører 2 seatings, kl. 11.30 til 14.00 og igen fra 14.15 til 17.00
Vi bestilte for mere end en måned siden og det eneste ledige bord i jule weekenderne var den 20. december kl. 11.30.
Her er lidt af maden vi fik..


Lun fiskefilet med rejer


Sprængt andebryst med rødbedesalat og peberrod

Mørbradbøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat

Æbleflæsk

Klassisk tatar, de har 4 forskellige versioner at vælge imellem

Hønsesalat på røgede kartofler med bacon og friterede gulerødder
Det allerbedste selskab man kan ønske sig..

Jeg håber det fremgår af billederne, at maden bare er god. Betjeningen er super professionel og et rigtig godt råd er, bestil ikke mere end 2 stykker, det er rigeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar