Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 21. februar 2016

Dining Week 2016

Det er sjette år i træk der er Dining Week i uge 7, skolernes vinterferie.  Sidste år deltog 142 restauranter som tilsammen solgte 116000 billetter. Prisen er 200 kr. for en 3 retters menu inklusiv en San Pellegrino vand. De deltagende restauranter tilbyder en fastlagt menu og så er det bare at vælge sin favorit. Det er Copenhagen Food og San Pellegrino der arrangerer Dining Week som i 2016 ud over København også er udvidet med deltagende restauranter fra resten af Sjælland, Fyn og Jylland.
I år valgte vi at tjekke nogle af de nye restauranter i Illums Rooftop satsning. Be Steak tirsdag, Corallo Lobster Bar torsdag og Maio lørdag. Pga. sygdom i familien måtte vi desværre aflyse Maio, men herunder er hvad vi fik for 200 kr.

BE Steak, spisebar i det nye Illum Rooftop med focus på kød. Stilen er italiensk køkken, italienske kokke og italiensk betjening.
www.be-steak.com
Salat, røget bacon, agurk og yoghurt dressing
Rump Steak, millefeuille af kartofler og linser med hollandaise sauce
Til alle menuer under Dining Week er der inkluderet en stor Pellegrino vand. Vinen er for egen regning...
Panna Cotta med vanilje og frugtpure af friske frugter
Corallo Lobster Bar.
www.corallolobsterbar.com
Friskbagt brød med kryddersmør.
Prosecco skal der til når det er italiensk mad.
Græskarsuppe med selleri, blå kartofler, ingefær og argentinske rejer
Linguine pasta med tomater, en halv hummer og skaldyrssauce
Hyggeligt selskab på en torsdag..... 
Hjemmelavet tyk sorbet med appelsin, citron og mynte.

ILLUM ROOFTOP
Illum har virkeligt satset på at blive en stor spiller på den københavnske restaurantscene. Her kan du  bla. få steak, hummer, frisk pasta med trøffel, pizza, Palæo mad osv. Prøv feks.:

BE STEAK, The Grillhouse - worldwide selection of premium quality meat
CORALLO LOBSTER BAR, Seafood kitchen
MAIO RESTAURANT, Italian Cusine and Lounge Bar
PALÆO, Primal Gastronomi
ROSSOPOMODORO, Italian Pizza
SKAGEN FISKERESTAURANT, Frisk fisk & skaldyr
ORIGINAL COFFEE, Kvalitets kaffe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar