Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

onsdag den 6. december 2017

SPUNTINO VESTERBROGADE.

Lokket af et fantastisk tilbud, tog vi en tur på Vesterbro en kold mandag aften i december. Det der lokkede os ud i kulden, var en 9 retters menu til kun 200,00 kr.  Cofoco kæden er i fuld gang med at opgradere deres restauranter og gøre dem mere up to date. Spuntino er en af de restauranter der lige er blevet shinet op, måske derfor de lokker med så godt et tilbud. Vi havde bord allerede kl. 17.30 og i løbet af ingen tid var der fuldt hus, alligevel var der super betjening hele aftenen.
Prisniveauet på Spuntino er meget rimeligt, eksempelvis koster en gin & tonic kun 60,00 kr.
Menuen vi fik koster normalt 275,00 kr. hvilket må siges at være yderst rimeligt.
Bedøm selv menuen her:



Starter, friskbagt lunt brød, olivenolie og så en Gin & Tonic.


ANTIPASTI:


Verdure sott´aceto e olive, syltede grønsager og oliven.


Arancini med mozzarella og tomat salsa.


Crostini med ricotta og Bacala´.


Stracciatella a la Treccia


Crudo af helleflynder med citron, grape, mynte, fennikel og chili


Parma skinke, 24 mdr. lagret fra Emilia romagna.


Klar til pasta.


PASTA:


Linguini med parmesan og trøffel.


HOVEDRET:


Stegt torsk med syltede artiskokker, pinjekerner og mynte.


Er du ikke til fisk er der Grillet Culotte med bagte tomater og friggitello peber.


Dessert:


Lun chokoladekage med kirsebær og vaniljeis.


For + 35,00 kr. er der udvalg af italienske oste.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar