Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

lørdag den 4. juni 2016

SØREN K

Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant hvor det Kongelige Bibliotek har til huse, har fået Casper Sobczyk som ny køkkenchef. Gastro var for nyligt forbi, for at anmelde restauranten og de var mildt sagt meget begejstrede og mente, at Søren K bliver byens næste Michelin restaurant og at Casper Sobczyk er et geni. De brugte ord som sindsyg godt og årets hidtil største oplevelse på den københavnske restaurantscene. Jeg er ikke helt enig. Maden var da ok, men genial var den ikke. Hvis det var årets største oplevelse for Gastro kommer de for lidt ud. Døm selv efter billederne.
Alle retter på menu kortet er forrets størrelse og man anbefaler 4 eller flere per. person. Det er også muligt at købe 4 retters menu med tilhørende vine, kaffe og sødt til 795,00 kr

Restaurant Søren K, Det Kongelige Bibliotek
Stegt torskeskind, dildmayonaise og eddikepulver
Rørt smør med urteolie
Laks, karseis og glaskål
Asparges æggeblomme og røg
BBQ gris
Chokolade, karamel, saltet karamel og skyris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar