Italian Dining Week 2017 i uge 42 hylder Italiensk gastronomi. Ugen har samme koncept som Dining Week, der fokuserer på det franske køkken. Man køber billet til en menu bestående af antipasti til deling ved bordet plus 3 retter, Primo, Secondo og Dolce ledsaget af San Pellegrino mineralvand. Et stort udvalg af byens italienske restauranter bød ind med en menu, vi valgte Che´ Fe` Bio trattoria i Borgergade fordi menuen tiltalte os og vi ved fra tidligere besøg at maden er i orden. Til menuen sammensætter restauranten en vinmenu på 3 glas afstemte vine.
Menuen koster 225,00 kr. plus gebyr
Vin menu koster 245,00 kr.
Se menuen herunder:
Annette er klar, bring in the goodies...... |
ANTIPASTI:Blåmuslinger med hvidvin, sort peber og hvidløg.VIN:Øko Chardonnay 2015 Venchiarezza, Friuli |
Focaccia brød med Stracciatella ost og Parma skinke.
|
PRIMO:Hjemmelavet pasta "Cacciatora" med frisk Salsiccia og svampe.VIN:Øko Langhe 2012 Camparo, Piemonte |
SECONDO:Perlehønebryst "Peverada" med aromatisk peber og 12 år gammel Balsamico eddike.VIN:Øko Chianti Classico 2014 Manucci, Toscana |
DOLCE:Mascarpone mousse med sæsonfrugt og limoncello gelatine. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar