Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

onsdag den 25. oktober 2017

CHE´FE`BIO TRATTORIA

Italian Dining Week 2017 i uge 42 hylder Italiensk gastronomi. Ugen har samme koncept som Dining Week, der fokuserer på det franske køkken. Man køber billet til en menu bestående af antipasti til deling ved bordet plus 3 retter, Primo, Secondo og Dolce ledsaget af San Pellegrino mineralvand. Et stort udvalg af byens italienske restauranter bød ind med en menu, vi valgte Che´ Fe` Bio trattoria i Borgergade fordi menuen tiltalte os og vi ved fra tidligere besøg at maden er i orden. Til menuen sammensætter restauranten en vinmenu på 3 glas afstemte vine.

Menuen koster 225,00 kr. plus gebyr
Vin menu koster 245,00 kr.

Se menuen herunder:


Annette er klar, bring in the goodies......


ANTIPASTI:

Blåmuslinger med hvidvin, sort peber og hvidløg.

VIN:

Øko Chardonnay 2015 Venchiarezza, Friuli

 


Focaccia brød med Stracciatella ost og Parma skinke.


Bagerst: Arancino af sorte ris med Gorgonzola og chili.


PRIMO:

Hjemmelavet pasta "Cacciatora" med frisk Salsiccia og svampe.

VIN:

Øko Langhe 2012 Camparo, Piemonte 


SECONDO:

Perlehønebryst "Peverada" med aromatisk peber og 12 år gammel Balsamico eddike.

VIN:

Øko Chianti Classico 2014 Manucci, Toscana


DOLCE:

Mascarpone mousse med sæsonfrugt og limoncello gelatine.


Fuldt hus til Italian Dining Week.

Nogen gange når man køber arrangementer, kan man godt føle at restauranten ikke rigtig gider. Det kan man ikke sige om Che´ Fe` hvor chefen bød os velkommen, præsenterede personalet, menuen og vinene. Chefen fortalte, at de deltog i Dining Week, for at gøre så mange som muligt bekendte med restauranten og derfor ville gøre sig umage, så vi fik lyst til at komme igen.
Det lykkedes for dem, maden var meget velsmagende og rygende varm.... Vinene passede perfekt til retterne og betjeningen var i top. Vi kommer gerne igen....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar