Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 20. oktober 2019

RESTAURANT GLØD

At spise på Glød skal være som at spise ude og føle sig hjemme. Det er grundtanken fra folkene bag restauranten, Anita Klemmensen der tidligere drev den Røde Cottage i Klampenborg og bygherre Rasmus Friis. Navnet GLØD kommer fra en fælles passion og glæde ved at skabe gode smagsoplevelser samt hygge for gæsterne.
Køkkenet styrer Camilla Noe Kristensen, tidlige Den Røde Cottage, hun laver ærlig mad baseret på sæsonenes råvarer. Fokus er ikke på stjerner, men på at skabe et hyggeligt uformelt sted med masser af kærlighed til mad og vin.
Vinen står Mikkel Lynge for, han har tidligere været på Kadeau, Geranium og Uformel. Seneste job var som restaurant chef og sommelier på Nabo.
Børsens Ole Troelsø skrev i sin anmeldelse " at på GLØD  får du glødende mad til gode priser"
Spiser man flere sammen bliver hovedretten serveret som store fællesportioner man selv deler ved bordet.
Vi var der i forbindelse med DINNER DAYS hvor menuen kostede  210,00 kr. plus gebyr. Vinmenuen til 200,00 kr. bestod af 3 glas vel skænket Cremant, hvidvin, rødvin, kaffe og vand hvilket er utroligt rimeligt.
Herunder billeder af aftenens menu der var virkelig lækker og velsmagende.



Restaurant GLØD Adelgade 12 1304 København.


Salte snacks: sprød tapioca med hyldeblomst gele, salte mandler og maltflager med frisk ost. 


Friskbagte lune manitoba boller, smør rørt med kærnemælk. 


Ceviche med kammuslinger.


Interiør fra restauranten der har en fantastisk akustik, det var faktisk muligt at tale sammen i et normalt stemmeleje.


Højt humør, dejligt selskab.


Helstegt kalve cuvette fra Grambogård, grønkål, mandler, æbler, stegte løg og mayonaise.


Sprøde hasselback kartofler og lækker sauce.


Uhm, det var godt og der var rigeligt....


Kaffe indgår i vinmenuen, selvfølgelig med varm mælk.


Æble Tarte Tatin med vaniljeis.


Interiør.


Det flotte åbne køkken, kokkene arbejdede i samme uniform som tjenerne, rosa skjorte og butterfly....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar