Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

tirsdag den 2. juni 2015

Champagnemiddag på Restaurationen


Lisbeth og Bo Jakobsen har begge mere end 35 års erfaring i restaurationsbranchen. Sammen driver de Restaurationen som åbnede for mere end 20 år siden. Her arbejder de med lokale råvarer og er kompromiløse med hensyn til sæson, hellere vente 14 dage end servere en kunstigt fremdreven råvare. Kortet skiftes af samme grund ca. hver måned.
Køkkenet er baseret på klassisk håndværk, maden er enkel og uspoleret, her er ingen unødig pynt eller finurligheder som ingen funktion har. Her serveres danske specialiteter i moderne udførsel.
Det var derfor med store forventninger vi mødte op til champagnemiddagen. Middagen var arrangeret i samarbejde med vin importøren Grapewise.

Lisbeth & Bo på Restaurationen
Aftenens champagner fra Paul Goerg forhandles hos www.grapewise.dk

Aftenens første Champagne Paul Goerg Brut Reserve
blev serveret til 3 slags appeteizere:
Crustade med jordskokkepure
Grisini med parmaskinke
Hummerflan
Bo fortæller om menuen på dansk og flydende fransk.
Saltet makrel, rygeost mildt og blødt, kommen, radisser og løgkarse.
Champagne Paul Goerg Premier Cru Blanc de blancs
Fjordrejer i tartelet med alle de nye forårsgrøntsager og estragon.
Champagne Paul Goerg Brut Rose´
Poularde ballotine, spidskål, ærter, nye kartofler og frisk gedeost.
Champagne Paul Goerg Vintage 2005
Rabarbertærte med vanillecreme og rabarberfrugtis
Champagne Paul Goerg Demi sec

Ingen kommentarer:

Send en kommentar