Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

tirsdag den 22. november 2016

VERDENSHJØRNET STREET FOOD NØRREBRO

 På hjørnet af Lygten og Frederikssundsvej, den gamle Skodagrund, ligger Verdenshjørnet. Pladsen er nok mest kendt som stedet hvor folk solgte alverdens skrammel. Københavns Kommune har klargjort grunden og udlejet den i en begrænset periode til mad markedet.
Markedet skal være med til at løfte kvarteret og styrke fællesskabet på Ydre Nørrebro. Der satses på mad fra nogle af de mange forskellige kulturer der er på Nørrebro. Når det er helt klart vil der være 10 faste stadepladser og mad koncepter plus Tipi Baren der er opvarmet og meget hyggelig.
Verdenshjørnet vil bruge vinteren til at øve sig så de er klar til sommeren som de venter sig meget af. Der er åbent hver dag fra 12 til 21, dog til 22 hver fredag og lørdag.

Der mangler stadig fire madboder så udvalget er begrænset, men jeg tror det bliver et hyggeligt sted når alt er på plads og solen skinner.


Tipi Bar der er opvarmet, super hyggelig og tilmed billig.

Verdenshjørnet, gademad fra hele verden.

Shawarma mm.

Marrokansk mad.

Asiatisk.

Mere fra asien.

Bar.


Tipi Bar.

Sol terrassen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar