Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

torsdag den 16. februar 2017

RESTAURANT PALÆGADE

 Restaurant Palægade er anmeldernes nye darling. Restauranten der er ejet af Formel B drengene Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild har fået stor ros lige siden den åbnede.
 Smørrebrødskøkkenet ledes af Karina Pedersen der i 10 år var chef på byens bedste smørrebrødsrestaurant Schønnemann.
Aftenkøkkenet har køkkenchef Magnus Mondrup som chef. Magnus har tidligere været chef på Formel B, ligesom han har erfaringer med fra Kadeau og Molskroen.
Konceptet er klassisk smørrebrød til frokost tilberedt fra bunden med de bedste råvarer.
Om aftenen er der bla.  danske klassikere serveret med et tvist. Eksempelvis "nytårstorsk" med æg frit, sennep og syltede rødbeder eller "gule ærter" med timian/kål pølse, syltet løg med svineskank og braiseret bryst.
Jeg var så heldig, at være inviteret til Palægades frokostbord, af min gode forhenværende kollega Jesper Zeilund der mente vi skulle have hele turen. Herunder billeder af frokosten som var virkelig lækker, veltilberedt og serveret i et roligt tempo så vi havde masser af tid.



Restaurant Palægade

PALÆGADES FROKOSTBORD.
Fire serveringer:
495,00 kr.



To slags sild med behørigt tilbehør.
Lune stegte sild og karrysild.


Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron, koldrøget Hiddenfjord laks med lun røræg og rejesalat med smørristet toast, æbler, calvados og citrontimian.


Mini pariserbøf med klassisk tilbehør.


Klassisk hønsesalat med bacon og svampe, mørbrad af Grambogård gris med bløde løg og svampe a la creme.


Lagkage.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar