Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

mandag den 20. februar 2017

RESTAURATIONEN

Lisbeth og Bo Jacobsen åbnede Restaurationen i 1991, med en ambition om at servere moderne dansk mad med rødder i den danske tradition. Det har de gjort med så stor succes, at de sidste år kunne fejre 25 års jubilæum. Jubilæet blev markeret med et special arrangement i uge 7, samme uge som Dining Week løb af stablen. Der var så stor efterspørgsel, at de har valgt at gentage arrangementet i år. 450 tilfredse gæster har deltaget og menuen kan ses herunder:

Appetizer:

Sprød confit af gris


Stegt jomfruhummer og rimmet laks, hummermayonnaise og ræddiker.


1992 Riesling Kabinet Halbtrocken, "Sommerhauser Reifenstein"
Schloss Sommerhauser, Franken, Tyskland


Bagt flynder med ragout af svampe, selleri og persille.


2009 Puilly-Fuisse´, "Les Carons"
Robert Denogent, Bourgogne, Frankrig


Pære sorbet og compot med dansk pærebrændevin.


Svinekam stegt i crebinet med timian, hvidløg og kørvel.
Kartoffelpure med brunet smør, syltet rødbede og salvie.
Glaserede beder og portvinssauce.


2002 "Salanques"
Mas Doix, Proirat, Spanien


Brie fra Naturmælk, 24 mdr. Comte, gedeost, Gorgonzola

kr. 100,00 ekstra


2011 Brunello di Montalcino, "Vigna Socorzo"
Az. Agr. Tiezzi, Toscana, Italien

kr. 150,00 pr. glas


"Flødebolle" med makronbund og mælkechokoladecreme
Æbleterrine med korender og kardemomme
Vaniljeis og abrikos med chili


2012 Sauternes, Ch. Gravas
Brasac, Bordeaux, Frankrig



Kaffe og fruens hjemmebag.




Bo & Lisbeth



Hilsen fra en glad gæst.


Priser:
Menuen kr. 250,00 kr.
Vinmenuen 500,00 kr.
Ost 100,00 kr.
Håber det fremgår af billederne at maden var super, vinene matchede perfekt og betjeningen er bare fremragende på Restaurationen. Værtsparret er meget synlige i restauranten og når rundt til alle gæster. Dejlig aften....... Knap så god dagen derpå....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar