Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

torsdag den 2. februar 2017

WESTMARKET

Den 28 januar åbnede danmarks største fødevaremarked på Vesterbro. Det er det gamle Toves Galleri, som aldrig blev en succes, der nu er blevet ombygget til Westmarket. Når det er fuldt udlejet, og det er det næsten, bliver der 65 stader. Markedet er en skøn blanding af Torvehallerne og Papirøen. Der er ikke så mange butikker som i Torvehallen, man kan købe lidt frugt og grønt, fisk, kød, brød og kager. På mad siden er der et stort udvalg af marokkansk, pakistansk, kinesisk, thai, arabisk, spansk, italiensk, amerikansk, ugandisk, boliviansk, ja selv en dansk pølsebar er der blevet plads til.
Markedet er primært et stort spisested og man kan godt frygte lidt om ikke der er for mange. Der er selvfølgelig mulighed for at spise inde i markedet hvor der er etableret bænke og borde flere steder, samt høje spisebarer langs væggene. Det er fint nok om vinteren, men på en varm sommerdag vil man jo helst udenfor, det er der begrænset mulighed for her.
Flere af boderne er kendte fra bla. Torvehallerne og Papirøen der jo skal lukke på et tidspunkt.
Det bliver spændende at følge udviklingen her, specielt med tanke på at Tivoli også åbner et stort madmarked, hvor vi allerede ved at flere af favoritterne fra Torvehallerne får en filial.
Herunder et udvalg af butikkerne, der er mange spændende imellem.

WESTMARKET, Vesterbrogade 97, www.westmarket.dk

DUCK IT, Pulled duck burger og fries. Kendt fra Papirøen.

TAPAS AMOR, spanske specialiteter og tapas.

MALBECK, vinbutik og der er en vinbar på vej.

MAMEMI, ægte italiensk pizza.

CHARLIE & CO, franske oste, delikatesser og særlige kødudskæringer.  

SELMA, innovativt dansk smørrebrød med et tvist.


RIS 8, byens første risotto "restaurant".

KØD & BAJER, tørret og røget vildtkød, øl fra nordiske bryggerier samt bottleshop. 

FISH & LOBSTER, fish'n chips. 

KIIN KIIN TO GO, thailandske retter.

STREET SUSHI, sushi og kobekødsburger. Kendt fra Papirøen. 

TWO SOCKS, ginbar og butik.

CURRY NATION, karryretter fra asien og østen.


LÆKKERIER. 

KHORN, brød, kager, kaffe.

FRUGTHUSET, frugt, grønt, tørvarer, nødder.

ARNES BOTTLESHOP OG BAR, øl. 




LABOCA, italienske specialiteter.

SUPER BAO, chinese streetfood.
U.S. SANDWICH, amerikanske sandwiches.
CARIBS, sødt og kager.
STREET SHAWARMA, shawarma.

SLIDERS AND STUFFED POTATOES, burgere og fyldte kartofler.
MUH AND OINK, gammeldags flæskestegs- og bøfsandwich.

FUEL, kaffe og brød.

TAPAS TREAT, eksperimenterende tapas.
VEGGIE LOVERS, vegetarisk arabisk.
FISKUR, færdiglavede islandske fiskeretter og specialiteter.
SMAG, salater og sandwich, kendt fra Torvehallerne.

BAR 1620 BEER & COCKTAIL.

GILBERTS, te og kaffe  i løs vægt samt to go.
COFFEE STUDIO, kaffebar med lettere serveringer.
GUILTY, cupcakes, chokolade og bobler.


Ud over dem jeg har vist her kommer der:


SWEETS & FLOWERS, blomster, buketter og chokolade
XOCOLATL, chokolade af høj kvalitet
STEFFS PLACE, pølser på dansk maner
SPOON, gryderetter og toasties
CHUNO, Bolivianske retter
HAVTASKEN, fersk fisk og skaldyr
DET MAROKKANSKE KØKKEN, marokkansk mad
ZAHIDA, Pakistansk
GROS, hverdagsmad fra alle verdenshjørner
THE GOLDEN EMPIRE, kinesisk
JUICES & SHAKES, JUICEBAR
UGOOD, Ugandisk
WESTBLOMST, blomster

Plus 9 der ikke er udlejet endnu.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar