Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

mandag den 4. september 2017

CICCHETTI, anti pasti....


Cichetti på Nørrebrogade 56 indehaves af Nina Krysiza og Rikke Kolding Pedersen der begge har en fortid hos Famo, ligesom de har drevet Restaurant Spiseri og Pop sammen.
 Cicchetti hedder anti pasti køkkenet i Venedig og det er netop hvad der serveres her. Alle retterne er i anti pasti størrelse, så man skal regne med en 5 - 6 stykker pr. person eller 10 til at dele.
Serveringen starter med at der kommer friskbagt brød og de mest lækre Grissini med masser af parmesanost samt en dejlig "græsset" olivenolie til at dyppe i. Derefter kommer de små retter i et passende tempo.
Herunder billeder af hvad vi spiste.:


Foccacia brød  og grissini

Kulmule med salsa rosso

45,00 kr.

Grillet foccaciabrød med aubergine og Scarmorza

35,00 kr.

Nye kartofler med Bottarga, tørret multerogn

45,00 kr.

Pulpo, kogte blæksprutter med cannellinibønner og bladselleri

65,00 kr.

Tatar med syltede italienske kantareller

70,00 kr.

Porchetta med salsa verde

65,00 kr.

Kaninragout på blød polenta

70,00 kr.

Figentærte med friske figner med mandellåg

65,00 kr.

                                               Affogato, vaniljeis med varm espresso

                                                                        45,00 kr.


Køkkenet er delvis åbent og det er muligt at spise ved baren.


Restauranten er meget moderne indrettet med flotte farver, smukke klinkegulve og så en væsentlig detalje som mange sparer på, lokalet er lyd dæmpet med akustikplader så man kan tale sammen.....


Velbekomme..


Vi kom forbi en fredag aften og helt spontant spurgte vi efter bord. Heldigvis kunne vi få et i et par timer, men bestil hellere bord, restauranten var fyldt hele aftenen og mange gik forgæves. Maden var meget velsmagende, betjeningen venlig og opmærksom. Portionerne er små, så hvis man er rigtig sulten skal man enten vælge rigtig mange retter eller spise et andet sted.

Se mere på: www.cichetti.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar