Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

onsdag den 21. juni 2017

Katsura Sushi


Katsura sushi på Frederikssundsvej 308b er for os det eneste gastronomiske højdepunkt i Brønshøj. Efter mange år på Vesterbro med et kæmpe udbud af gode spise steder var det noget af en kold tyrker at flytte til 2700. Her er der simpelthen ingen restauranter med bare et rimeligt niveau. Heldigvis åbnede Katsura Sushi først på året og de leverer varen. Man kan bestille a la carte, men har også mulighed for at bestille ad libitum til yderst fornuftige priser.
Mandag til torsdag koster det 188,00 kr. pr. person, børn halv pris.
Fredag til søndag, 208,00 kr. Man bestiller på en liste hvad man vil have af både sticks og sushi og der kan bestilles lige så mange gange man har appetitt til. Levner man mere end 3 stykker koster det 10,00 kr. pr. styk man levner.
Maden er af virkelig høj kvalitet også sammenlignet med Sticks'sushi hvor det koster en del mere at spise, men døm selv på billederne herunder. Jeg har beskrevet sushien så godt som jeg husker dem...
PS. bestil bord i forvejen på 38899099

Billederne er fra to forskellige besøg....


Sticks: lammekoteletter, grillet okse og kyllingekødboller med teriyaki sauce.

Forårsruller med chili mayonaise og tangsalat.

Super california med rejer, laks, agurk, avocado og spicy sauce. Toppet med grøn masago.
Ebi furai roll med crispy rejer, chili mayo, asparges, blandet salat og avocado.
Shake roll med laks, chili mayo, agurk og avocado.
Spicy tuna roll.

Bagerst chicken tempura med teriyaki og chili mayo.
Flamberet dragon med crispy rejer, asparges og avocado, toppet med flamberet laks, chili mayo og sesam.
Sunset roll med asparges, agurk og avocado, toppet med laks, chili mayo og forårsløg.
Spicy tuna roll..

Sparkling tuna roll.
Spicy ebi roll.
Ebi furai roll

Crisp chicken roll
 King dragon roll.

Rispapir med and, avocado og blandet salat..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar