Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

torsdag den 20. maj 2021

DET GLADE VANVID KØBENHAVN

I 2008 åbnede brødrene Koch restaurant i Århus med fast menu og fri vinbar under navnet Det Glade Vanvid. Menuen udskiftes seks til syv gange årligt. Siden har de åbnet i Ålborg, Randers og nu i København. Viborg er der også en på vej. 


Frokost eller aften på Det Glade Vanvid, beskriver restauranten sådan her:

- Appetizer & sprudlende Cava. Alkoholfri Mousserende kan også tilbydes
- 3 smagfulde serveringer med inspiration fra sæsonen og naturen omkring os
- Udvalg af vine "minimum 7 forskellige" samt 4 slags alkoholfri vine
- Øl, sodavand, isvand og årstidens perlende saft
- Koldhævet surdejsbrød med krydderier og urter
- Dertil rørt creme inspireret af sæsonen
- Chefens velvalgte avec. Heraf kan nævnes lagret rom, Cocnac & Calvados
- Vores velvalgte kaffe & the, koffeinfri til dem der ønsker det
- Petit four til kaffen
- Kold og varm mælk, selvfølgelig økologisk


Mandag til onsdag koster det 499,00 kr. og torsdag, fredag og lørdag er prisen 599,00 kr.

Frokost åbent onsdag til lørdag fra præcis kl. 12.30 til kl. 15.00, her koster samme menu 399,00 kr.


Køkkenchefen i København er Søren Gammelgaard der har en fortid på bla. Kommandanten og Saison.

Bestiller man bord om aftenen, har man bordet hele aftenen så der er masser af tid til at nyde maden og de smukke lokaler. Vi oplevede at vi fik masser af tid mellem serveringerne og tjenerne opfordrede flere gange til at smage på de forskellige vine. Det hele afsluttes med kaffe og et valgfrit glas cocnac eller rom.
Maden, vinen, betjeningen og de smukke lokaler gjorde at vi fik en rigtig dejlig oplevelse til en pris man kun kan drømme om. Godt jeg ikke har en restaurant der skal konkurrere med Det Glade Vanvid, det bliver svært.


Michael Koch, medejer af Det Glade Vanvid

"Når gæsterne går herfra, skal de have følelsen af, at de har fået mere, end de har betalt for."




Interiør fra restauranten der er virkelig flot indrettet.




Vin buffeten i det smukke lokale med plads til 40 gæster, på første salen er der plads til 120 personer.


 

Velkomst hilsen fra brødrene Koch.




APPETIZER:

Hyldeblomst syltet makrel på luftig peberrodsmousse med pikant coulis på solmodne tomater & rød karry, hertil broken gel og confit på rosa grape.

Til appetizer serveres der et glas Cava og hjemmebagt foccacia brød med rørt creme.




Variation af asparges & årstidens skalrejer i skøn symbiose med pocheret hønseæg, sart tilberedt filet af rødspætte & syrnet fløde med purløg, citron og silderogn.



I buffeten er der 3 hvide- og 3 røde vine plus dessert vin. Der er mulighed for øl og sodavand samt alkoholfrie alternativer.

Maden serveres, drikkevarer henter man selv. 



Hvidvine


                                

Rødvine.




Mør dansk kalv i egen skysauce med svampe, ærter & vårløg, hertil "blødende" unghanesouffle med intens trøffelsirup, sprød kartoffel "bonbon" & løvstikkestøv.



"blødende" unghane souffle med intens trøffelsirup.




Rabarber fromage & drømmekage med sprød croustillant, jordbærsorbet, citroncreme & saltet karamel hertil råmarineret rabarber, jordbærcoulis med rosen peber og brændt hvid chokolade.




Kaffe ledsaget af moisty chokolade-mocca drøm og rom.


      En del af indretningen på første sal.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar