Først får man en pose med friskbagte koldhævede boller og rørt citronsmør, så er der lidt at hygge med inden forretten.
Vi startede med:
Langtidspocheret æg i brændenældesuppe serveret med røget marv
Dejlig krydret suppe med ret gennemtrængende røgsmag fra marven, flot ret.
Næste ret:
Trøffelrisotto med prästost, karse og surdejscroutoner
Dejlig varm og velsmagende risotto, hvor den traditionelle parmesanost var udskiftet til fordel for den svenske prästost. Jeg har det normalt ikke så godt med risotto, men de små sprøde croutoner gav den bløde risotto et godt modspil.
Hovedret:
Kalv og karotter med peberrod, spidskål og grønne ærter
Pænt stykke sprængt kalvespidsbryst, gode grønsager til og så skum af peberrod på toppen. Problemet med skum saucer er, at så snart luften forsvinder er der heller ikke mere sauce. Retten som sådan smagte godt, var mør og veltilberedt, men der manglede sauce.
Dessert:
Røde bær serveret med pebermarengs, vanilleis og lakrids
Friske bær, skøn dessert der udover bærrene og isen også bestod af lidt rabarbergele og hyldeblomstgele, sød skærm og så en rigtig fræk marengs med peber, alt drysset med revet lakrids.
Alt i alt en rigtig dejlig menu til røverpris. Selv til normalprisen på 295,00 kr er den pengene værd.
Friskbagte boller |
Æg i brændenældesuppe serveret med røget marv |
Trøffelrisotto med prästost, karse og surdejscroutoner |
Kalv og karotter med peberrod, spidskål og grønne ærter |
Røde bær serveret med pebermarengs, vanilleis og lakrids |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar