Jeg er uddannet kok med bronzemedalje i 1975. Været på det Danske Landshold for kokkelever. Arbejdæ

Jeg er uddannet kok i 1975 med bronzemedalje. Medlem af det Danske Landshold for kokkeelever. Arbejdet som kok på bla. Årslev Kro, Hotel Atlantic og Gammel Åbyhøj. Som køkkenchef på Hotel Atlantic Århus, La Cocotte, Scanticon Århus, MF Broen Århus, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og Varna Palæet i Århus. Gennemført Statens Erhvervspædagoiske Læreruddannelse og undervist på Århus Tekniske Skole, Levnedsmiddelafdelingen. 2 gange i TV Køkkenet med Arne Fusager og Michel Michaud. Seneste 13 år arbejdet som køkkenchef hos Kromann Reumert, Danmarks største advokatkonter. Er medforfatter til "Køkken" udgivet på Erhvervsskolernes forlag. Nuværende job, glad efterlønner.

søndag den 5. april 2015

Kong Hans Kælder Relais & Chateau

PÅSKEFROKOST.

For at starte en ny tradition, har Kong Hans for første gang arrangeret påskefrokost. Sidste år stoppede Thomas Rode som chef i restauranten, der også mistede sin Michelin stjerne. Når man sammenligner med andre restauranter, i det prisleje som Kong Hans befinder sig i, er det forståeligt at stjernen røg med ham.
Derfor er det en kæmpe opgave den unge Mark Lundgaard har påtaget sig. Han skal som minimum skaffe stjernen tilbage og han er godt på vej. Til manges store overraskelse lykkedes det ikke i år.  White Guide, som måske er lidt mere moderne end Michelin Guide, har kåret restauranten som den 6. bedste i Danmark og som den restaurant i Danmark der har givet dem årets serviceoplevelse, så de er på sporet af noget stort. Lokalerne er nyrenoverede og meget flotte, maden super og betjeningen i top. Dejlig tradition de har startet op.
Velkommen til Kong Hans
Hvad drikker man til en påskefrokost på Kong Hans når der bla. er sild på menuen? Restauranten har selvfølgelig fået fremstillet deres egen øl... Og den smager fremragende..

Marineret sild med karrysalat, kryddersild med rygeost, roscoff løg og radisser, stegt sild med syltede løg og dild
Fersk røget laks fra Falsled Kro med lun røræg og purløg.
Fiskefilet af pighvar med mayonnaise og rejer.
Pocheret æg med spinat, stenbidder rogn og sauce Mornay.
Tartelet med Bresse kylling, syltede Karl Johan svampe og sauce veloute.
Pate på kalv og morkler med vinaigrette salat.
Røget dyrekølle med stuvede kartofler.
Helstegt 8 ugers lammekølle fra pyrenæerne med ratatouille og timian sky.
Udvalg af franske oste med garniture.
Rabarbertrifli, citronfromage, gulerodskage.
Små hjemmelavede chokoladeæg til kaffen.
Tak for mad Mark Lundgaard & co.

Kong Hans fremstår meget flot og nyrenoveret.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar